За нас

Старс 94 ООД е българска компания, специализирана във внос и продажба на авточасти и консумативи за автомобили с марките RENAULT, PEUGEOT, CITROEN и DACIA.


Създадена в гр. Бургас през 1994 година, днес СТАРС 94 е динамично развиваща се компания с 22 търговски обекта в 15 града на страната - Бургас, София, Пловдив, Варна, В. Търново, Стара Загора, Русе, Габрово, Благоевград, Хасково, Шумен, Плевен, Ямбол, Монтана и Кърджали.


СТАРС 94 е с два регионални центъра – офиси и складови бази в градовете Бургас и София. Ние работим с широк спектър от клиенти в България - автосервизи, магазини за авточасти, фирми и предприятия, а също така и с многобройни клиенти на дребно.


СТАРС 94 е вносител и официален дистрибутор за България на известните и добре познати в автомобилния бранш френски производители SASIC, TOTAL, EAI, EYQUEM, MECAFILTER, SEIM и COGEFA, а също така и на други световноизвестни производители от Франция, Испания, Италия, Англия, Германия, Полша, Турция и Румъния. Всички производители притежават сертификат ISO 9001:2000, гаранция за произхода и качеството на внасяните продукти.


Ние, екипът на СТАРС 94, създадохме този сайт и електронен магазин в услуга на всеки посетител, любител или професионалист, интересуващ се от коректен доставчик на качествени резервни части за автомобили с марките RENAULT, PEUGEOT, CITROEN и DACIA.