Промоции

BANNER BATTERIEN

 

От повече от седем десетилетия известният бик-символ е гаранция за производството на акумулатори отговарящи на най-високите стандарти.

Като единствен производител на акумулатори в Австрия, Баннер е един от международно признатите и водещи лидери в бранша и доставя акумулатори за първоначално вграждане на известни автомобилни производители като Audi, BMW, VW, Chrysler, Porsche, Mercedes и др. Продуктите на Баннер доказват своето качество, както в най-мразовития север на Скандинавия, така и в горещините на Африка.

 

Философията на Баннер

Технически перфекционизъм и оптимално обслужване, това е философията на Баннер. Това включва абсолютна надеждност на срокове и доставка, също така високо съзнание за отговорност към природата. Иновативното мислене гарантира продукти отговарящи на най-високите стандарти за качество, които чрез своята експлоатационна сигурност и дълголетност говорят сами за себе си.

 

Сертифицирано качество

Баннер е сертифициран по нормите за качество ISO 9001, ISO/TS 16949 и ISO 14001 . При тези методи на сертифициране всички важни за качеството на предприятието процеси се проверяват най-точно. Наш приоритет е и постоянното организиране, насочено към реализиране на максимално задоволяване нуждите на клиентите.

 

 

уебсайт: https://www.bannerbatterien.com/en/Home