Производители

MACHT

MACHT е европейска компания за разработка и производство на акумулаторни батерии. 

Компанията притежава сертификат за качество в автомобилната индустрия ISO TS 16949, сертификат за качество ISO 9001 и сертификат за управление на околната среда ISO 14001.

Произведени чрез най-съвременните технологии, качеството на акумулаторните батерии MACHT се доближава до най-високите стандарти в индустрията. 

Компанията притежава богата гама от акумулаторни батерии за европейски и азиатски автомобили, тежкотоварна и селско-стопанска техника.

Новата серия MACHT SILVER POWER е една от малкото на европейския пазар с гаранция от 5 години.

За изработката на всички серии MACHT е използвана Calcium-Calcium технология, която подобрява устойчивостта от корозия, претоварване и саморазреждане.

Всичките серии на MACHT са произведени по концепцията ROBOT POWER, поради което не е необходима поддръжка през целия им жизнен цикъл. Батерията не изисква добавяне на дестилирана вода и няма риск от изтичане на електролит.

 

Водени от мотото "Повече мощност, повече безопастност, по-дълъг живот", през последните години MACHT увеличи значително пазарният си дял и се превръща във важен фактор в бизнеса с акумулаторните батерии.

 

уебсайт: https://machtbatteries.ro/