Продукти в акция

ПРОМОЦИЯ АКУМУЛАТОРИ

 

- 25% отстъпка от цената на всички акумулатори

 

- 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ И БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ

  

- 5% допълнителна отстъпка при връщане на стария Ви акумулатор

 

MACHT

MACHT е европейска компания за разработка и производство на акумулаторни батерии. 

Компанията притежава сертификат за качество в автомобилната индустрия ISO TS 16949, сертификат за качество ISO 9001 и сертификат за управление на околната среда ISO 14001.

Произведени чрез най-съвременните технологии, качеството на акумулаторните батерии MACHT се доближава до най-високите стандарти в индустрията. 

Компанията притежава богата гама от акумулаторни батерии за европейски и азиатски автомобили, тежкотоварна и селско-стопанска техника.

Новата серия MACHT SILVER POWER е една от малкото на европейския пазар с гаранция от 5 години.

За изработката на всички серии MACHT е използвана Calcium-Calcium технология, която подобрява устойчивостта от корозия, претоварване и саморазреждане.

Всичките серии на MACHT са произведени по концепцията ROBOT POWER, поради което не е необходима поддръжка през целия им жизнен цикъл. Батерията не изисква добавяне на дестилирана вода и няма риск от изтичане на електролит.

 

Водени от мотото "Повече мощност, повече безопастност, по-дълъг живот", през последните години MACHT увеличи значително пазарният си дял и се превръща във важен фактор в бизнеса с акумулаторните батерии.

 

уебсайт: http://www.machtbatteries.com/

CORTECO

 

CORTECO е водещ доставчик на оригинално оборудване и резервни части за автомобили. Като част от глобалната група Freudenberg, CORTECO доставя над 20 000 продукта до клиенти в 60 страни по света.

 

 

 

Основните продукти, които компанията предлага са:

 

 

 

    Гарнитури и уплътнения

 

    Семеринги

 

    Демпферни шайби

 

    Въздушни филтри  

 

    Болтове за глава

 

    Тампони

 

    Силикон

 

 

 

уебсайт: http://www.corteco.com