Промоции

Началото на компанията е поставено през 1972 г. с основаването на COUTIER SA, специализирана в производството на пластмасови части. Отделно от нея през 1981 г. е основана MGI SA като търговска компания със собствено звено за научноразвойна дейност. MGI COUTIER е резултат от сливането на двете през 1989 г., след което дейноста се фокусира върху производството на пластмасови компоненти за първоначално вграждане в автомобилната индустрия.

Международната експанзия на MGI COUTIER започва през 1991 г. със закупуването на някои испански компании, а впоследствие и в Турция, Италия и Китай.

През 1998 г. в компанията е осъществена мащабна реорганизация и е въведена структурата (програмата) "CAP MONDE" с цел фирмата да отговаря по-добре на нуждите на клиентите и да бъде по-гъвкава и иновативна.

За всяка функция, на всяко място, на всяко ниво по веригата на производство и в компанията политиката за качество на MGI COUTIER е "нулев дефект".  За тази цел в компанията е въведена система за управление на качеството, сертифицирана по ISO TS 16949. Системата определя процесите по поддържане на качеството и неговото подобряване, пълноценно използване на ресурсите, работата в екип, използването на подходящи инструменти за постигане на определеното ниво на качество, както и развитието и поддържането на необходимата мотивация и дисциплина на служителите.

MGI COUTIER под търговската си марка SEIM предлага следните продукти:

    помпа за чистачки

    компоненти /дюзи/ за почистваща система

    датчик за масло

    датчик за температура

    превключватели

    реле подгряващи свещи

    други компоненти за горивната и двигателната система

    резистори и релета

    жило за съединител

    жило за газ

    жило за спирачки

    жило за километраж

    външни и вътрешни дръжки за врати

    ламбда сонда

    адаптори

 

 

уебсайт: http://www.seim.fr/